Melita Rova Psychotherapy Clapham Junction

Θεραπεία στα ελληνικά. lavpredawn-fw

Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία / Τοποθεσία: Νοτιοδυτικό και Νοτιοανατολικό Λονδίνο.


Πληροφορίες

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μου.


Λίγα λόγια για μένα:
Ονομάζομαι Μελετία Ρόβα και εργάζομαι ως επαγγελματίας ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας. Είμαι κλινικό μέλος του BACP (https://www.bacp.co.uk) και του UKCP (https://www.psychotherapy.org.uk/) και η πρακτική μου τελεί υπό την αιγίδα τους και τον κώδικα ηθικής τους. Αυτοί οι δύο σύλλογοι είναι αρμόδιοι για την πιστοποίηση και αξιολόγηση επαγγαλματιών του χώρου και αποτελούν, κατά το δυνατό, σφραγίδα ποιότητας και ασφάλειας για τον εξυπηρετούμενο και πελάτη συμβουλευτικών και ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών.
Μοιράζω το χρόνο μου ανάμεσα στο NHS όπου προσφέρω ατομική βραχυπρόθεσμη ψυχοδυναμική συμβουλευτική και στην ιδιωτική μου πρακτική όπου προσφέρω ατομική μακροπρόθεσμη ψυχοθεραπεία για ενήλικες.

Λίγα λόγια για την προσέγγισή μου:
Η προσέγγισή μου μπορεί να περιγραφεί ως μία διεργασία ενδοσκόπησης. Αντλώ τις επιρροές μου από την ψυχανάλυση, την υπαρξιακή και ανθρωπιστική σχολή και την φαινομενολογία καθώς επίσης και από την σπουδαία ελληνική κυρίως ποίηση, τον ελληνικό πολιτισμό και τα αναρίθμητα παραδείγματα ταπεινών ανθρώπων που έζησαν με σκοπό της ζωής τους την ανθρωπότητα. Δίνω έμφαση στη θεραπευτική σχέση και προσκαλώ σε μία διερεύνηση των σχέσων γενικότερα.

Η προσέγγισή μου δεν συνιστάται σε ανθρώπους που αναζητούν άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων τους ή για ανθρώπους που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο ψυχικής διαταραχής. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να καλέσετε τον GP σας ή να απευθυνθείτε στα κέντρα ψυχικής υγιεινής του NHS που προσφέρουν γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία κλπ.
Τα συμπτώματα δεν αντιμετωπίζονται εδώ ως εχθροί αλλά ως αγγελιοφόροι μηνυμάτων από το ασυνείδητο μέρος του νου μας. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να τα κατανοήσουμε ως συγγεκριμένα καλέσματα προς αλλαγή. Η αποκωδικοποίησή τους συνήθως φέρνει ανακούφιση των συμπτωμάτων ή τα μετουσιώνει σε αρωγούς στο ταξίδι προς τη συνάντηση με τον εαυτό μας. Η διαδικασία της θεραπευτικής αυτής προσέγγισης αποσκοπεί στην ανάπτυξη και στην εμβάθυνση της ικανότητάς μας να 'σηκώσουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να ακολουθήσουμε τον σκοπό της προς την ανακεφαλαίωσή της'.

Η προσέγγισή μου είναι επίσης ανοιχτή σε πνευματικούς αναζητητές που θα ήθελαν να συνθέσουν την θεραπευτική τους διεργασία με την πίστη τους και επιθυμούν να ανακαλύψουν πώς η θεραπεία και η πίστη ή η πνευματικότητα μπορούν να συμπορευθούν και να ωφελήσουν συμπλήρωματικά τον θρησκευόμενο άνθρωπο ή τον άνθρωπο που πιστεύει ή έχει μεταφυσικές αναζητήσεις.

Ενδεικτικά θέματα στα οποία προσφέρεται συμβουλευτική ψυχοθεραπεία:
Προβλήματα σχέσεων, Εργασιακά Προβλήματα, Τραύματα πρώιμης παιδικής ηλικίας, Χαμηλή αυτοεκτίμηση, Αίσθημα μοναξιάς, Κοινωνική απομόνωση
Απώλεια, Πένθος, Θέματα γονιμότητας, Απώλεια μετά από Παλίνδρομη Εγγυμοσύνη, Αποβολή, Προβλήματα Οικογενειακού Σχεδιασμού,
Συμπτώματα όπως άγχος, ψυχαναγκασμοί- καταναγκασμοί, φοβίες, κατάθλιψη, μακροχρόνια κόπωση, προβλήματα ύπνου, ανεξήγητα σωματικά συμπτώματα και ασθένειες,
Προβλήματα διαχείρισης θυμού, εθισμών, διάφορες μορφές εξαρτήσεων, διατροφικές διαταραχές,
Προβλήματα γύρω από την σεξουαλικότητα, θέματα σεξουαλικής ταυτότητας.
Μετανάστευση, Εμπειρίες πολέμου.

Μέρες, ώρες και τοποθεσία:
- Δευτέρα 6-9 μμ.
- Τρίτη 5-9 μμ.

Το γραφείο βρίσκεται στην περιοχή Batersea. Από το σιδηροδρομικό σταθμό του Clapham Junction η απόσταση είναι δώδεκα με δεκαπέντε λεπτά περπάτημα.

Το κόστος της κάθε συνεδρίας είναι £60. Υπάρχει πιθανότητα έκπτωσης για φοιτητές ψυχοθεραπείας.

Προσφορά αρχικής τηλεφωνικής επικοινωνίας;
Πρωτού αποφασίσουμε να κλείσουμε το πρώτο ραντεβού, θα χρειαστεί να κανονίσουμε μια σύντομη αρχική τηλεφωνική συνδιάσκεψη, κατά την οποία θα προσπαθήσω να καταλάβω εάν μπορώ να σας βοηθήσω ή όχι. Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας, και αφού αποφασίσουμε από κοινού οτι μπορούμε να δουλέψουμε μαζί, θα λάβετε ένα κείμενο που ονομάζεται 'Πλαίσιο Πρακτικής' στο οποίο θα βρείτε όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που λειτουργεί η υπηρεσία μου.


click
©2022 Melita Rova is powered by WebHealer
Website Cookies   Privacy Policy   Admin Login